mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus comments

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
865,193
Rated by :
974 user(s)
Retail Price: RM 1,174
AP Price: N/A
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus measuring at 193.65 x 122.37 x 9.96 mm and weighs 345g is thinner and lighter than the original Galaxy Tab. The Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus has a 7-inch display with 600 x 1024 resolution pixels and packed with a 1.2GHz dual-core processor and 1GB of RAM.
Sponsored
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus user comments / reviews :
NameComments
matte

Posted On : December 20, 2011
Tab 7.0 plus ni ada GPS x? tgk kt spec xde pn.. klu ada aku beli..bro..
rosnani

Posted On : December 20, 2011
@black history interned ke ram? go to task manager clear memory - Ram akan save xpun G kat internet setting clear history, cache & cookie etc.
rosnani

Posted On : December 20, 2011
I'm thinking of selling my new Samsung Galaxy Tab 7.0 plus which I just bought Nov,2011 - almost a month now. Reason: Cuz I wanted to buy new gadget. Anyone interested can PM me for more details- + warranty + casing + wireless keyboard + car charger :) 1650 * negotiable
black

Posted On : December 17, 2011
aslm.ade sesape blh tlg camne nak clear history dlm plus 7.tk
brongko

Posted On : December 02, 2011
aku dah beli 2 hari lepas..memang power....mai la beli harga kat tempat aku...mahal sket..sbb jauh dr kl..rm1399...
andro seekerz

Posted On : November 26, 2011
Da alang2 nk tgu beek tgu 7.7 tab..... Dual processor 1.4ghz kan .....better kuar awl ...pd sape nk beli galaxy note 2 simpan je la niat anda bek beli skrin 7.7 ......galaxy 7.7 I wanna buy u...price dun so high la babeh....
Syafiq

Posted On : November 25, 2011
Tapi so far, 7 plus ni antara processor yang paling pantas antara semua tablet Pc kan??? Minggu depan keluar, tauke celcom kata harga dia around 1500.. :)
Syafiq

Posted On : November 25, 2011
Syukurz, nak tanya.. Ada tak spec dalam galaxy tab yg lama, xda dalam galaxy tab 7 plus??? Agak2 boley paham tak soalan... Ahahaha... Maksudnya kat tab lama ada kat 7 plus xda.. Ke smua spec kat tab lama ada kat 7 plus, (sbb nak tolak lama nak beli 7 plus :P)
Akusamakau

Posted On : November 21, 2011
Yg ni lain ke Dari galaxy tab yg dulu ke??
syukurz

Posted On : November 09, 2011
dia blh buat call mcm biasa.. tp lound speaker jek.. lau xnk org dgr pakai handfree.. function sme jek mcm hp.. tp dia pn dual core processor mcm samsung S2..
1 2 3 4 5 6 7 8


Samsung Phone Models:

Follow us on: