mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5030 XpressRadio

Nokia 5030 XpressRadio comments

Nokia 5030 XpressRadio comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
236,802
Rated by :
189 user(s)
Retail Price: RM 150
AP Price: RM 150 - 160
Nokia 5030 XpressRadio is the company's first phone with an internal FM radio antenna, which eliminates the need for a headset or external speakers.
Sponsored
Nokia 5030 XpressRadio user comments / reviews :
NameComments
Affan Ather

Posted On : September 28, 2010
I want to sell my N5030 Xpress Radio at PKR2500.. Contact me at
03423431587. Email me at: famous_6_1994@hotmail.com... Two month
used
MP3

Posted On : July 27, 2010
Fon ni simple je. Beli pun nak buat dgr radio je. Sound dia kuat dan jelas.
mamat

Posted On : June 28, 2010
hai kwn2 hp mrah biase lah ,,sy jg br sdh ble smlm tau,,,asyik dgr radio aje.tpi pakainye just suke2 aje..maklumlh bajet kcik.ape pn ianye cantik juge
fazli

Posted On : May 19, 2010
x payah r bli fom ni mmg r ad mms tpi x ad bluetod nk wt pe kn... fon nokia 2323 lg bgs hrga pn lbh kurg dgn 5030
nazry

Posted On : May 02, 2010
ak nk bli nset nie...
spe ade...???????
uliey

Posted On : April 02, 2010
mahal giler... aku baru bli hp nie smlm.. kt care4 sbrg jaya.. rm170 je..
radio sound sempoi.. cuma keypad susah ckit nk taip msej.. tpi kira ok laa.. berbaloi-baloi..
Siva

Posted On : April 01, 2010
Nokia 5730 Xpressmusic for sale
fullset with box
Used few days only
jb area.
0176684656
messy

Posted On : February 03, 2010
i baru je li hp nih semalam.my bf likan.harge just RM200 kt BB plaza.ok lar,tade bajet.bli coz hp hilang..worth it for the basic phone..tak abes explore agik hp nih.so far ok la..speaker not bad
2700

Posted On : January 18, 2010
My dad's baru beli hp ni. Aku pun try la. Keypad dia keras pastu susah nak tekan sebab keypad dia rata. Radio built in antenna tak berapa nak dapat siaran kena pakai handsfree baru dapat siaran. Bateri memang tahan lama.
dzhul

Posted On : January 08, 2010
Telefon ni bagus sebab ada radio built in antenna dan lampu suluh. Nak tanya sikit lampu suluh tu, ok ke..Cadang nak jugak beli satu....
1 2


Nokia Phone Models:

Follow us on: