mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Sony > Sony Ericsson Xperia mini > Sony Ericsson > Sony Ericsson Xperia mini

Sony Ericsson Xperia mini comments

Sony Ericsson Xperia mini comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
480,539
Rated by :
797 user(s)
Retail Price: RM 462
AP Price: RM 430 - 445
Sony Ericsson Xperia mini , the latest additions to its Xperia family. Building on the success of the original mini series, these innovative smartphones come packed full of features, powered by a 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, and run the latest platform of Google's Android 2.3.
Sponsored
Sony Ericsson Xperia mini user comments / reviews :
NameComments
sardan91

Posted On : August 12, 2012
update la korang pasti x menyesal,,,skang sya tmbh syg pon lepas update,,sya dh guna pon ni 5bln dh,,,stakt ni xda masah,,terbaik,,,lah
sardan91

Posted On : August 12, 2012
sya dh update pon ni ke ics v4.0.4 ,,tambh laju tpon ni,,masalah pns tu,,xde pena ada la,,,yg pasti lepas update ni,,rasa smooth je,,lancar,,youtube apps pon bru,,,rasa best je,,,mgg terbaik xperia mini ngn ics v4.0.4,,
matmin

Posted On : July 01, 2012
betul tu miezan , intan, lan... hp ni gile betul, asyik brgetar 24 jam, sampai panas hp... hari tu hp ni call sendiri sampai 100x ...kawan aku yg terima call ni bengang habis ...
lan

Posted On : June 25, 2012
dah 4 kali reper masalah masih sama harap jangan beli phone ni ..buang duit buang masa
nine

Posted On : June 24, 2012
mana lagi ok? enset ni atau samsung galaxy y.. sbb tgk harga dlm range yg same.. xtau nak beli yg mane satu
snaimah

Posted On : April 12, 2012
dah pakai phone ni dekat sebulan. tak da pa pn prblem. cuma kuat makan bateri. yg lain ok aja...
AAA

Posted On : February 18, 2012
tol ke hp nih bnyk prob? da trpikat ngan hp nih tp bile bce comment kt cni rmai plak kte bnyk prob...wuuu
bejot

Posted On : February 11, 2012
jangan beli lah Hanphone ni.buang duit.buang masa.bermasalah.kalau gi hantar center pn masalah sama timbul jgk. kecuali pihak SE b'tggjwb ganti yg lain.jumping menu, nak call,semua xboleh.kalau nk jual, jual la sekrg.kat kedai paling mahal pun diorg akan amik rm350.kalau ade yg nak lebih bgtaula :)
intan

Posted On : February 06, 2012
hp ni mslh btol.asyik bergetar.aku ingt aku sorg je prob mcm ni.bru je beli dah buat hal
Tam

Posted On : February 05, 2012
sape nak beli phone nie aqu nak nego...sbb dah bosan gila....ori set(dynamic)colour black dapat back case colour putih....beli pada 12/10/2011 full set siap kotak letak Rm500 bleh nego ckit2...my contact 0124852504 area kulim,kedah penang
1 2 3 4 5 6


Sony Ericsson Phone Models:

Follow us on: