mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Samsung > Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 comments

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
600,980
Rated by :
683 user(s)
Retail Price: RM 905
AP Price: N/A
Samsung has announced the new Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), the first Samsung tablet to offer Android 4.0 with TouchWiz UX user interface
Sponsored
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 user comments / reviews :
NameComments
ayukz

Posted On : August 01, 2013
Baru bli ..tpi ok je aku pakai..pakai on9 ..bg aku ni yg tbaio..and murah...
Teddy

Posted On : March 25, 2013
info bisa sms ke 085256509975
Teddy

Posted On : March 25, 2013
touch screen samsung galaxy tab aku tiba2 tidak jadi,.gimana perbaikinya ? mohon info, thanks
zul

Posted On : March 14, 2013
Razly..dr mana ko dpt update jellybean tu??..aku smpai skang x dpt2 lg..huhu
Razly

Posted On : February 06, 2013
baru upgrade ke JellyBean 4.1.2(samsung firmware)ok juga
kpop

Posted On : January 27, 2013
beli pada sept2012...pakai 4 bulan dan da pecah pakai tukul haha...tp hp ni best cuma besar dan tmpt sim ada prob...papepon january 2013 samsung galaxy tab 2 7.0 history in my life huhuhuhu
tab 2 7.0

Posted On : December 07, 2012
miss lulu..i beli tab ni n dah boleh pakai pn usb tu..i try dulu cucuk pendrive..ok jek..yg tv x tau pulak..i beli kat low yatt yg paling murah sbb nak try kan..baru 10 hengget jek..heheh..tapi x tau la tahan brape lame...ki3
miss lulu

Posted On : November 25, 2012
hei u alll kalau dah beli tab ni.. per software tambahan wajib ade pada tab ni.huhuhuu.. nk suh tokei kedai installkan... mana tau tokei kedai instal sikit je.. aku pon xnk ketinggalan.... huh
LOL

Posted On : November 24, 2012
sambar utk fb sodap nihhh :DD
miss lulu

Posted On : November 22, 2012
korang bagi idea boleh... boleh ke x guna usb kat tab ni? aku tnya kedai kene beli usb conection kit rm99 kalu nk cucuk pendrive or usb pe pe, so nk tnya leh ke aku tguk tv guna tv turner ni.??? ke storage xcukup ke? ermmm sbb mcm biasa kalu guna usb tv turner msti kene install, then tguk tv mcm umh
1 2 3


Samsung Phone Models:

Follow us on: